Onderwijs

basisonderwijs

Op de Horizon heerst een fijne, rustige en veilige sfeer, waarin we elkaar kennen en iedereen wordt gezien. Wij vinden het een voorrecht dat wij op school een bijdrage mogen leveren aan de groei van uw kind. We werken met een enthousiast team van professionals aan onderwijs dat verder reikt dan de geijkte vakken lezen, rekenen, spelling en taal. Voor Kunst & Cultuur moet u op De Horizon zijn! We blijven ons ontwikkelen en hebben oog voor ieder kind met ieders talent. Een goede relatie met ouders vinden we daarbij enorm belangrijk, want onderwijs maak je samen.

Kom gerust kennismaken met onze school om te zien hoe wij dat doen.

Schoolgids

Benieuwd hoe ons onderwijs er uit ziet? Welke faciliteiten we bieden en bent u op zoek naar uitgebreide praktische informatie? Op de website Scholen op de kaart kunt u deze informatie terugvinden en de schoolgids lezen.

Schooltijden

We hebben verschillende schooltijden voor de groepen 1 t/m 4 en de groepen 5 t/m 8.

vrijwillige Ouderbijdrage

Ook onze school vraagt ouders een vrijwillige bijdrage in de kosten waarmee we verschillende activiteiten bekostigen.

Inschrijven

Graag nodigen we u eerst uit voor een kennismakingsgesprek en rondleiding! Voor het maken van een afspraak kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier. Ook kunt u bellen via 0788905550 of mailen op horizon@h3o.nl.

Scroll naar boven